BEN JIJ DE GEDREVEN ADVOCAAT DIE WIJ ZOEKEN ?

BEN JIJ DE GEDREVEN ADVOCAAT DIE WIJ ZOEKEN ?

Impact advocaten is geen traditioneel advocatenkantoor. Onze advocaten zijn uitstekende juridische adviseurs en worden daarnaast ook getraind in procesbegeleiding van grote projecten en transdisciplinaire kennisontwikkeling. Co-creatie, kennisdeling en innovatie zitten in ons kantoor-DNA

Onze opdrachtgevers zijn ondernemingen in de vorm van (internationale) verenigingen, stichtingen, coöperaties en andere vennootschappen, niet zelden met een bijzonder statuut (sociale onderneming) of label (BCorp). Ook publieke rechtspersonen, agentschappen en overheden doen beroep op onze diensten. Onze cliënten werken zelden stand-alone, meestal in groep en steeds meer in hybride structuren.

Wij begeleiden hen vanaf opstart tot ontbinding en bij alle varianten van samenwerking zoals netwerkvorming, fusie, herstructurering. Wanneer de zaak het vraagt, trekken we onze toga aan.

Onze cliënten zijn ziekenhuizen, scholen, social impact-investors, cultuurinstellingen, sociale economie bedrijven en internationale sectorfederaties, ….

Ben je op zoek naar een gevarieerde uitdaging met impact? Heb je zin om mee in de spotlights te staan voor publicaties, opleidingen, webinars?

Wil je je persoonlijk ontwikkelen in een gedreven team op mensenmaat? Wil je flexibel kunnen werken?

Voel je iets voor onze unieke missie en aanpak ?

Dan is ons kantoor zeker iets voor jou.

Ben je veelzijdig inzetbaar en leergierig, liefst al met 4 tot 6 jaren ervaring in het ruimere ondernemingsrecht, met focus op vennootschappen en verenigingen, zowel in een private als in een publieke context? Beheers je ook zeer goed het Frans en het Engels? Twijfel dan niet en stuur jouw CV en een motivatiebrief naar nicole.crama@impactadvocaten.be.

WE MAKEN GRAAG TIJD OM JOU TE ONTMOETEN !

Geen reactie's

Geef een reactie