Impact advocaten zoekt een gedreven advocaat

Impact advocaten is geen traditioneel advocatenkantoor. Als nichekantoor begeleiden wij onze cliënten niet alleen als juridisch adviseurs, maar ook als procesbegeleiders en regisseurs bij de ontwikkeling van hun sociaal ondernemerschap en als partners in co-creatie, kennisdeling en innovatie.

 

Onze opdrachtgevers zijn (internationale) verenigingen, stichtingen, coöperaties en vennootschappen. Ook publieke rechtspersonen, agentschappen en overheden doen beroep op onze diensten. Ze werken zelden stand-alone, meestal in groep en steeds meer in hybride structuren.

 

Wij begeleiden hen vanaf opstart tot ontbinding en bij alle varianten van samenwerking zoals netwerkvorming, fusies, herstructurering. De sectoren waarin onze cliënten hun activiteiten ontplooien, zijn zorg, welzijn, onderwijs, cultuur, sociale economie, internationale belangenbehartiging, social investing…, enz.

 

Ben jij op zoek naar een uitdaging in de advocatuur met een gevarieerde dienstverlening voor ondernemingen met impact ? Wil je je persoonlijk ontwikkelen in een gedreven team op mensenmaat ? Voel je iets voor onze unieke missie en aanpak ?

 

Dan is ons kantoor zeker iets voor jou.

 

Ben je leergierig en heb je al enkele jaren ervaring in vennootschaps- en/of verenigingsrecht ? Beheers je ook zeer goed het Frans en het Engels ? Twijfel dan niet en stuur je CV en een motivatiebrief naar Coralie.Mattelaer@impactadvocaten.be.