impact advocaten is op zoek naar een veelzijdig inzetbare en leergierige collega, met ervaring (1 tot 3 jaar) in het ruimere ondernemingsrecht en in het werken voor vennootschappen en verenigingen, zowel in een private als in een publieke context.

 

  • Ben jij op zoek naar een gevarieerde uitdaging met impact?
  • Heb jij zin om mee te werken aan publicaties, opleidingen, Webinars ?
  • Wil je je persoonlijk ontwikkelen in een gedreven team op mensenmaat?
  • Heb jij een goede kennis van het Frans en het Engels?
  • Maar vooral… voel je iets voor onze unieke missie en visie ?

 

Dan is ons kantoor zeker iets voor jou!

 

Twijfel niet en stuur je CV en een motivatiebrief naar tine.vanlysebeth@impactadvocaten.be.

 


 

impact advocaten is geen traditioneel advocatenkantoor. Onze advocaten zijn uitstekende juridische adviseurs en worden daarnaast ook getraind in procesbegeleiding van grote projecten en transdisciplinaire kennisontwikkeling. Co-creatie, kennisdeling en innovatie zitten in ons kantoor-DNA.

 

Onze opdrachtgevers zijn ondernemingen in de vorm van (internationale) verenigingen, stichtingen, coöperaties en andere vennootschappen, niet zelden met een bijzonder statuut (sociale onderneming) of label (BCorp). Ook publieke rechtspersonen, agentschappen en overheden doen beroep op onze diensten. Onze cliënten werken zelden stand-alone, meestal in groep en steeds meer in hybride structuren.

 

Wij begeleiden hen vanaf opstart tot ontbinding en bij alle varianten van samenwerking zoals netwerkvorming, fusie, herstructurering. Ook trajecten rond goed bestuur staan vaak op de planning. Wanneer de zaak het vereist, trekken we onze toga aan.

 

Onze cliënten zijn grote zorg- en welzijnsvoorzieningen, ziekenhuizen, sociale economie bedrijven, impact-investeerders, socio-culturele instellingen, internationale sectorfederaties, NGO’s, coöperaties….

 

WE MAKEN GRAAG TIJD OM JOU TE ONTMOETEN !