een team van gedreven advocaten met een unieke expertise

Elke advocaat in ons team kiest bewust voor een specialisatie op maat van sociale ondernemers, hun partners en projecten.

 

In het bijzonder behoren alle aspecten van werking en governance van ondernemingen in oprichting, in continuïteit of in discontinuïteit, in partnerschap of in netwerkvorming, in verandering en transitie, inkanteling of reorganisatie tot de vraagstukken waarvoor u bij ons terecht kan.

 

We werken als een dynamische estafetteploeg volgens rollen en opdrachten die passen bij onze expertise, persoonlijkheid en talenten. We zijn op elkaar ingespeeld om zo efficiënt en effectief mogelijk elke opdracht, van een kleine adviesvraag tot een groot project, tot een goed einde te brengen als advocaat, adviseur, regisseur of partner.

 

Elk lid in ons team engageert zich om de evoluties in het ecosysteem van impact-ondernemers te volgen: kennis opdoen en kennis delen zit in onze genen.

 

We zijn ondernemend en proactief en willen integere en duurzame relaties uitbouwen met onze opdrachtgevers, gebaseerd op een wederzijds respect. Dit betekent dat we een opdracht enkel zullen aanvaarden wanneer die spoort met onze expertise of in onze intellectuele comfortzone zit.

 

Wat we niet beheersen, doen we niet zelf: we raadplegen ons persoonlijk netwerk van geprivilegieerde partners met complementaire expertise wanneer een opdracht dat nodig heeft.

 

Verder bouwend op meer dan 25 jaar ervaring, zijn we bijzonder fier op de erkenning die we inmiddels genieten als specialisten ter zake. Ook Legal500 erkent onze unieke expertise en waardeert onze reputatie. Al sinds de opstart in 2019 werd het team door het selectiecomité van Legal500 op nummer 1 gerangschikt in de hoogste reeks van de categorie not-for-profit voor België.